Uusi blogi osoite!

Uusi blogi osoite!
Blogi on muuttanut!

sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Täysipainoinen viikko

Maanantai


Kuntosalin sykkeet
Kuntosalilla pitkästä aikaa! Keskityin lähinnä pohkeisiin ja ojentajiin. Bonarina oli tuttu maastaveto ja jalkaprässi. Alku- ja loppulämmittelyt olivat pikkasen hepposet, olisi voinut keskittyä niihin pikkasen enemmän.





 Tiistai


Tiistait alkaa aamu-uinnilla, niin nytkin. Sinänsä oli poikkeava aamu, että mulla on ollut tämän viikon uimalasit testissä. Eikä salipäivän jälkeisenä päivänä oikein kroppa ollut siinä kuosissa kuin yleensä, niin uin vain 1000m

Kahvakuula treenin sykekäppyrä
Kahvakuula sitten pelasti tiistain illemmalla. Siitä olikin aikaisemmassa blogi kirjoituksessa erikseenkin, mutta tässä siitä vielä syke käppyröitä.






Keskiviikko

 - Lepopäivä, sen verran tuli tehtyä, että kävelin Nummelan keskustasta kotiin, n. 3 km.

Torstai


Aamu-uinti, vieläkin pohkeet oli arkoina, mutta sain silti puristettua itsestäni sen 1200m. Uimalasit oli edelleen testissä ja tuomioni oli murskaava. Koin niiden painavan kasvojani, sekä niiden olevan painavat. 
Noissa laseissa oli kyllä hyvääkin, eli näkyvyys ja se, etteivät huurtuneet. Enkä saanut niitä vuotamaan sisäänkään yhtään vettä. Mutta isoin ongelma oli siinä, että alkoivat jo lyhyen uinnin jälkeen painamaan vasten kasvoja. Omat avovesi uinnin lasit joita tällä hetkellä käytän alkavat painaa kasvoja vasta n. 3km uinnin jälkeen. Vaikka ne vähän huurustuvatkin, on se huurustuminen pienempi paha kuin kasvoja painavat lasit.

Perjantai


Kuntopyörää heti ammusta. Aamulla kello herätti aikaisin, eli klo 5:00 ylös ja salille. Poljin ihan reipasta tahtia, tosin olin sellaisen spinningpyörä härpättimen päällä, enkä oikein siitä dataa saa ulos, mitä olis ollut keskinopeus, matka jne. Ajattelin ottaa tämän ihan tavaksi perjantaisin. Tuntu sen verran hyvältä.

Perjantain kuntopyöräilyt


Lauantai


Taas uimaan, heti aamusta klo 8:00 hallille. Nämä aamutreenit on vaan sellaset mitkä sopii mulle parhaiten. Jarin kanssa jaettiin rata ja sai ihan omaan tahtiin uida kivasti. Uin sitten alkuun 300m kevyttä vaparia, tämän jälkeen tein sen itse treenin lättäreille uin sarjoja 200m 100m 50m kokoajan vauhtia lisäten, pienillä palautuksilla. Tämän jälkeen potkuja 100m vaparia, ja itseni yllättäen, myös rintauinti potkuja tuli tehtyä. Tämän jälkeen tein vielä 3x 100m vetoja ilman lättäreitä. Loppuun vielä uin pitkän vedon vaparia, meni joku 650m kunnes molemmat pohkeet kramppasin ja alkoi vetää suonta. Päätin sitten siihen lopettaa tällä kertaa.

Laseista vielä sen verran, että nyt oli huomattavasti mukavampi uida kun oli taas nuo omat allaslasit päässä. Eikä niitä meillä testattavana olleita laseja.

Sunnuntai


Lepoa vain, perheen laatuaikaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti