Uusi blogi osoite!

Uusi blogi osoite!
Blogi on muuttanut!

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Finntriathlon, Challenge Accepted!

Tämä viikko ja katsetta tulevaan

Uinnit

Huh, tulipahan uitua! Tuli uitua jopa 6000m viime viikolla. Jos tämän tahdin saisi pidettyä, niin vielä loppuvuonna tulisi 100km täyteen... Vähän on sellainen fiilis, ettei tule kyllä pystymään pitämään tällaista tahtia yllä, varsinkin kun on lauantaita edessä jolloin pitää olla jossain aina. Lauantaina lohjalla treeneissä tuli vedettyä taas se 2000m täyteen. Tällä kertaa seuraavalla tavalla:

300m vapari
100m lättäreillä
50m potkuja
x4
350 loppuun vielä vaparia ja jälleen 2000m täyteen. :)


Juoksu

Kuten aiemmin olen täälläkin maininnut niin HCT:n tapauksen jälkimainigeissa oli tuo polvi hieman oireillut. Kävin sitten testaamassa sunnuntai aamuna miten kestää juoksua ja todella hyvin kesti. Suurin yllätys oli kuitenkin se kuinka hyvin syke pysyi aisoissa. Oikeastaan vain ylämäissä karkasi 170 paikkeille, muuten pysyi alle 160:ssä. Tämä oli ensimmäinen kerta kun pystyin tekemään näinkin pitkän lenkin tuollaisilla sykkeillä. Aiemmin on aina karannut syke sinne 170 kovemmalle puolelle. Tämä oli todella hyvä onnistuminen, ja nyt hyvillä mielin lähden juoksemaan tuota vuosaarijuoksua.









 Kierros 1 alkuverra, Kierrokset 2-3 vauhtia, kierros 4 loppuverra








 

 




Ensi vuosi ja ensi kesä

Tätä "kautta" on enää jäljellä tuon Vuosaarijuoksun verran. Eli nyt viimeistään on aika alkaa katselemaan tulevia haasteita ja tavotteita. Eli nyt jo olen ilmottautunut kahteen triathloniin. Joroisten reissu tulee olemaan se ensi kesän päämatka, se nyt on sanomattakin selvää. Toinen mihin ilmottauduin oli Sääksin triathlon, ja siellä perusmatkalle. Nyt nopeasti ajateltuna ensi kesälle mahtuu varmaan Vantaalla sprintti, Kiskon triathlon ja HCT ainakin. Tuleeko sitten vielä niiden lisäksi jotain, en vielä osaa sanoa.

Jos joku innokas on käynyt jo noita "ilmottautuneet" listoja kurkkimassa ovat varmasti huomanneet nimeni perässä, että sinne on merkitty seuraksi "Vihti Triathlon" . Kuten tuolta feisbuuk sivulta käy ilmi on perustamiskokous edessäpäin, marraskuussa suunniteltu pidettäväksi. Minä ja treenikaverini Juha ollaan ryhdytty tuumasta toimeen ja polkastaan Vihtiin oma Triathlonseura. Tämä on myös yksi tulevien tavotteiden listassa. Meillä on paljon ajatuksia siitä mitä tuon kanssa tehtäisi, mutta ensin se pitää saada perustettua. Ollaan mietitty, ettei me kaksi voida olla ainoat joita triathlon vie eteenpäin tuolla vihdin seudulla. Eli kaikkea mielenkiintoista on ensi vuodelle tulossa pyrin pitämään tahtini täällä blogissakin samanlaisena, eli kerran viikossa on edelleen se tavoite tänne kirjoitella.


4 kommenttia:

  1. Hieno päätös lähteä Joroisiin ja onneks sait ilmon sisään-uskomatonta miten ne paikat on vuorokaudessa täyttyny! Tsemppiä harjotteluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä siinä tuli rämpättyä "päivitä" painiketta aika ahkerasti, että sai ilmon sisään. On muuten harvinaisen hieno juttu, että Triathlon alkaa olemaan niin suosittu laji, että tuntuu 1300 paikkaa puolimatkalle olevan liian vähän. :)
      Tämäkin yksi syy miksi uutta seuraa puljataan kasaan treenikaverin kanssa ;)

      Poista
  2. Mahtava idea toi oma seura! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä mun mielestä seurojen määrä triathlonissa laahaa vähän jäljessä, jos vertaa lajin harrastaja määrään. Yritetään tätä epäkohtaa vähän korjailla. :)

      Poista