Uusi blogi osoite!

Uusi blogi osoite!
Blogi on muuttanut!

maanantai 16. syyskuuta 2013

Tämä viikko - remppaviikko


Nummelanharjun maastojuoksu sarja.


Meillä nummelassa on tuollainen sarja johon sitten menin ilmottautumaan. Sarja pitää sisällään 3 kisaa kaikki viiden kilometrin mittaisia. Nämä ovat joka maanantai, ja oli kyllä mukava juosta välillä tuollainen lyhyempikin lenkki. Omassa sarjassa sijotuin hienosti toiseksi, tosin tätä hienoa sijoitusta varjostaa se tosiasia, että hävisin kärjelle n. 10 minuuttia ja meitä oli tasan kaksi tässä sarjassa. Silti oma ennätys tuli juostua. 5km aikaan 26 min 37 sek. 

Uintia


Tänään aamu-uinnilla meni kevyesti se 2000m ja kokeilin sitten millaista vauhtia pystyy pitämään. 100m meni 1:34 aikaan, siis ihan suunnilleen tuohon aikaan. 1000m meni sitten tasan 18 minuutiin. Näihin en osaa oikein suhtautua, satasella olis kiva alittaa 1:20 ja tonnilla pitäisi päästä sinne 15 minuutin tuntumaan. Nämä ovat mun uinnin tavoitteet nyt loppuvuodelle. Tänään sain vedon korjattua aika hyväksi (omasta mielestäni) mutta potkujen kanssa on vielä paljon tehtävää, siitä ei pääse mihinkään. Pitäisi vielä enemmän keskittyä jatkuvasti siihen, että saisin kantapäät rikkomaan veden pinnan. Tänään siitä vähän jäätiin.

Tämä loppuviikko.


Nyt loppuviikon keskitynkin tuohon remontointiin, viikonloppuna olisi tarkoitus laittaa yläkertaan uutta lattiaa, tehdä seinä ja asentaa liukuovi. Näiden takia jää varmaan parit treenit tekemättä, ihan sen takia kun pitää käydä parista paikasta noita materiaaleja hakemassa. Tämänkin takia voi tulla pikku tauko tähän blogin pitoon, tuohon remppaan kun liittyy kaikenlaista. Nyt tällä viikollakin pitäisi saada liikahtamaan yksi akvaario jolla on tilavuutta joku 220 litraa. Ensi viikko meneekin sitten siivoamiseen ja tuon uuden huoneen sisustamiseen.


Nyt syksyllä..


On tullut sellainen ajatus tähän treenaamiseen, että lopettaisin kokonaan kuntosalilla käymisen vuodenvaihteen jälkeen. Salimaksut oon kuitenkin maksanut jo vuoden loppuun asti, niin pitäähän siitä ilo ottaa irti.
Yksi syy miksi olen näin päättänyt on tuo kahvakuulatreeni. Siinä tulee tosi hyvin treenattua mun ongelma kohtaa, eli keskikroppaa. 

2 kommenttia:

  1. Juokset kovempaa ku minä! No mut melkein kaikki juoksee :D
    Mulla on vähän etäinen suhde tohon salitreenaamiseen. Kävin koko viime syksyn piereskelemässä salilla, mutta ei se oikein ole mun juttu. Pitäs kehittää lihaksia, mutta koitan kans keksiä jotain ihan muuta. Tankotanssi ja ratsastus taitaa olla tällä hetkellä parhaat vaihtoehdot.
    Onnea remppaan :D toivottavasti se menee hyvin.

    VastaaPoista
  2. Mulla alkaa tosiaan pikku hiljaa löytymään vauhtikin tuohon juoksemiseen. Mutta kuten aina, parannettavaa on vielä. :)

    Itse oon salilla kyllä käynyt ihan mielelläni, mutta ehkä se pysyykin mielekkäänä jos pitää sieltä välillä ihan kunnolla taukoa.

    Onneksi remppa ei ihan isoimmasta päästä ole, mutta kuitenkin ihan merkittävä. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. :)

    VastaaPoista