Uusi blogi osoite!

Uusi blogi osoite!
Blogi on muuttanut!

torstai 26. syyskuuta 2013

Pikku hiljaa terveeksi

Sairastelu


Tiesittekö, että on yhtä tuskaa olla sairaana. Ei pysty tekemään mitään ja sitten kun käy lueskelemassa blogeja, että on juostu 65 km viikossa, on uitu 5km viikossa sun muuta. Eikä itse ole tehnyt mitään. Siinä sitten alkaa ottaa päähän tämä sairastelu. Nyt yritän päästä terveiden kirjoihin, ja olen kieltänyt itseltäni liikunnan täksi viikoksi kokonaan. Viime viikon torstaina vielä kävin aamu-uinnilla ja silloin tuntu jo pikkasen kipeältä, lähinnä käännöksissä sen tunsi. Tais olla sitten ihan oikeasti virhe käydä vielä illalla polkemassa polkupyörä testi. Mutta nyt alkaa olemaan valoa tunnelin päässä ja alkaa olemaan terve fiilis. Mutta pidän kiellostani kiinni, etten koppaa mitään jälkitautia tähän perään. Eli viikonloppu menee vielä ilman treeniä. Ainoastaan sen verran, että käyn kurkkaamassa kahvakuulan SM-kisoja hyvinkäällä ja ostan sieltä muutaman kuulan samalla. 

Remppailusta sen verran, että hyvältä näyttää ja viikonloppuna vielä pitää laittaa kynnykset, listat ja maalata.

Nyt siis ei ole muuta raportoitavaa tältä rintamalta, toivottavasti ensi viikosta on sitten enemmän kerrottavaa. Turhauttavaa on olla sairaana.

2 kommenttia:

  1. Tiedän!!!!! ;D

    Koitahhan jaksella, kyllä se siitä vielä iloksi muuttuu ;) Paranemisia paranemisia!

    Vielä enempi on tuskaa olla terveenä ja kun ei voi reenata ärrrrr!!!! Pakarat, reidet ja pohkeet on vieläkin viime viikosta niin kipeät(vaikka ei ollu ees kovin ihme viikko), että ei pysty tekemään yhtään mitään. Äsken hapotti ihan perus koiranulkoilutuslenkillä kävellessä...Tämä laittaa ajattelemaan sitä, miten kauan menee oikeesti palautuessa ironmanista!Ja viikon päästä kun pitäs jaksaa vaaroilla! :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti toivotuksista, ja varoituksesta. Itse aion ensi kesänä tosiaan ympätä kalenteriin aika paljon (n. 7-9) triathlon kisoja. Pitää tosissaan mietiskellä palautumisetkin niistä. :)

      Poista