Uusi blogi osoite!

Uusi blogi osoite!
Blogi on muuttanut!

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa!

Tässä on kauheasti keväällä puuhaa, itsellä ollut fokus treeneissä ehkä hieman kateissa. Tällä tarkoitan sitä, että en ole suunnitellut treenejä juuri ollenkaan. Illalla en vielä tiedä mitä teen seuraavana aamuna ja siksi pakkaankin salikamat, sekä uimakamat kasaan. Välillä sitten käy niin, että ensin menen salille polkemaan kuntopyörää ja sen jälkeen vielä hallille uimaan. Molempi parempi. Fiilis kuitenkin on ollut se, että kunto on noussut kohisten. Jälleen on noiden housujen kanssa ongelmaa kun ovat niin pirun väljät. Ennen kesää ja kisakautta on tässä edessä pari oikein maukasta juttua tiedossa. Niistä seuraavassa hieman lisää.
 

Head Swimming Ambassador

 
Vihdoinkin alkaa olemaan valoa ulkona!
Meillä on oma Kick-off tapaaminen nyt tulevana viikonloppuna, tapaan muut Ambassadorit ja ilmeisesti sovitellaan märkäpukuja. Varma kevään merkki itsellä alkaa näinä päivinä olemaan se, että vetäsee märkäpuvun päälle, vaikkakin sovitusmielessä. On todella kiinnostavaa päästä näkemään tuota muuta porukkaa, kuulemaan heidän tarinoita ja mietteitä, sekä tavotteita. Samoin on todella hienoa nähdä livenä vihdoinkin Jere ja Erika jotka ovat meidän Ambassador ohjelman koordinaattoreita.
Mitä nyt on vähän kurkkinut Head Swimming Finland facebook sivuilta tuota muuta porukkaa, niin täytyy kyllä sanoa, että kovassa porukassa ollaan. On kyllä todella upea fiilis kuulua tähän joukkoon. Oon lueskellut noita blogeja ja on kyllä aivan huikeaa porukkaa!
 
Tässä vielä muiden Ambassadoreiden blogeja, mikä parasta näitä on vielä lisää tulossa!
 
 
 

Triathlon leiri 4. - 6.4.2013

 
Lähden jälleen Jarmo Hastin ja Simo Hillon pitämälle leirille, tällä kertaa kangasalle. Viime leiristä jäi yllättävän paljon käteen, tuo oli viime marraskuussa. Lähinnä se mitä jäi eniten käteen oli tunne siitä, että "Jes! Tää on NIIN mun laji!" Todella kannustavaa porukkaa kaikki leiriläiset. (on muuten hassua puhua aikuisista ihmisistä ja sanoa heitä leiriläisiksi) Siellä oli todella hyvä fiilis, ja itse kun olen tälläinen keltanokka lajin parissa vielä, niin imin sitä tietoa kuin kameli imee keitaasta vettä viikon taivalluksen jälkeen. Kaikkia mahdollisia pieniä vinkkejä ihan kaikesta. Marraskuussa oli focus uinnissa, tällä kertaa kun katsoo tuota aikataulua on tiedossa hieman enemmän pyöräilyä ja juoksua, jotka ovat itselläni, ainakin omasta mielestäni ne heikoimmat osa-alueet. Toki olen kaikessa mennyt eteenpäin huimasti jos verrataan viime vuoteen.
 
Tuolla leirillä on edelleen tilaa, eli jos tuo viikonloppu on vaan vapaana ja treenaaminen hyvässä seurassa ja hyvien vetäjien kanssa yhtään kiinnostaa niin mukaan vaan. Tästä linkistä vielä lisää tietoa leiristä!
 
Sellaisia kuulumisia on Jarmosta kertoa, että herra on todella kovassa kunnossa ja tiimillä on kovat odotukset 23.3. Melbournen kisan osalta. Viime viikolla kuulemma happotestissä, pyörä - juoksu, tuli positiivinen ongelma kun matosta loppui tehot kesken! Jarmo juoksi 20 km/h vauhtia testin lopussa ja piti sitten alkaa nostamaan kulmaa. Kovassa tikissä on Jarmo siis. Kolmen tonnin uintitestissä altaassa painellaan vauhdilla 1.10, osia / 100m. Ihan mieletön uintivauhti. Itse olisin onneni kukkuloilla jos saisin sen yhden satasen tuohon vauhtiin menemään. Kuulumisia kannattaa seurata Jamon omalta blogi sivulta myös! http://jarmohast.blogspot.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti