Uusi blogi osoite!

Uusi blogi osoite!
Blogi on muuttanut!

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Sairastelua ja pakkolepoa

Nyt on ollut hieman vaikeampia aikoja. Viime viikon vielä pääsin treenaamaan ihan normaalisti ja teinkin muutamia todella hyviä harjoituksia. Mieleenpainuvimpina oli taas tiistain treenit. 

Aamun uinnit viime viikon tiistaina.

Alkuverra 150m

10X100m vedot, joka toinen lättäreillä
1:35 (Lättäreillä)
1:35
1:32 (Lättäreillä)
1:35
1:31 (Lättäreillä)
1:33
1:30 (Lättäreillä)
1:34
1:31 (Lättäreillä)
1:34

Loppuverra 150m

Tällä tavalla huomas hyvin sen, että ilman lättäreitä veto on vielä hieman liian hätäinen, pitäisi malttaa vetää loppuun asti. Pari kertaa huomasin ihan kuinka kyynärpää alkaa loppuvedossa menemään edellä ja jää veto ikäänkuin kesken. Lättäreiden kanssa tätä ongelmaa ei ollut. Ei ihan kisanopeuksissa oltu, mutta eipä ollut tarkoituskaan Tärkeintä oli tänään jaksaa kaikki kymmenen vetoa hyvällä vauhdilla.

Tämän jälkeen siis töihin ja työpäivän jälkeen olikin sitten kahvakuula treenit tiedossa. Tällä kertaa oli vähän erillaista treeniä tarjolla. Ihan jo alkulämmittelyistä lähtien. Todella hyvä mieli jäi tuosta treenistä. Itse treeni olikin sitten korttipakan läpikäyntiä. 13 korttia jäi ajan puutteen takia vetämättä pakasta, ja taisin olla ainoa treeneissä joka jaksoi loppuun asti. Liikkeitä oli siis neljä maiden mukaan: Kahden käden heilautus, Työntö, Rinnalle veto, Tempaus. 
Heilautus oli sitä lepoa ja muut liikkeet tehtiin molemmilla käsillä. Eli maa määritti liikeen ja arvo toistojen määrän. Bonuksena oli kolme jokeria, ja kun jokeri tuli tehtiin aina viisi yleisliikettä. Hyvä treeni ja taukoja tosiaan ei siis ollut tässä ollenkaan kun treenin vetäjällä oli ranne vielä tulehtuneena niin hän ei voinut tähän osallistua. 


Sairastelut


Muutamat uinnit vielä tuolla viikolla ehdin käydä kunnes sitten  perjantaina koppasin meidän perhettä vaivanneen vatsataudin. Perjantaina tosin kerkesin aamulla käydä uimassa ensin, ja työpaikalle asti pääsin kunnes alkoi vatsassa pörräämään siihen malliin, että oli parmpi lähteä samantein kotiin sairastamaan. Itsellä oli muutenkin tulossa pari lepopäivää tähän väliin. Mutta nyt siis tuli muutama lisää. Ajattelin ihan rauhallisesti ottaa tässä nyt pari päivää vielä ennen ensi lauantain uintikisoja nummelassa. 

Jos on jokin asia mitä inhoan on se vatsatauti. Itsellä nämä menee vieläpä siten, että sairastan aina todella rajusti, vaikkakin lyhyesti. Niin kyllä koko naapurusto taas kuuli kuinka allekirjottaneella on vatsa sekaisin. Viikonlopun pelottavin asia oli kuitenkin se, että pyörryin kahdesti. Ensimmäisellä kerralla olin ihan normaaliasioissa vessassa kun taju lähti. Löin sitten pääni siinä tipahtaessa pöntöön ja se aukesi vähän. Vasta sängyssä sen huomasin vuotavan ja herätin vaimoni sitä katsomaan. Istuin pöntölle Teijan päätäni tutkiessa ja sillä hetkellä tajuntani lähti uudestaan. Teija myöhemmin totesi, että oli tosi hyvä juttu, että olin istumassa. Muutoin olisi ollut mahdotonta pitää mua pystyssä. Se on jännä juttu, mies joka painaa 87 kiloa, painaa tosissaa elottomana sen 87 kiloa.  Seuraavana aamuna lääkäriin. Pään haava oli onneksi pieni eikä aivotärähdyksen oireita ole ollut, syke oli tasainen ja verenpaineetkin normaalit. Nyt on kunto alkanut taas palautumaan ja katse tulevissa haasteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti