Uusi blogi osoite!

Uusi blogi osoite!
Blogi on muuttanut!

torstai 19. joulukuuta 2013

Vuoden summaamista

No niin, se vuosi lähenee loppuaan ja varmaan moni summailee tekemisiään, vähän sitä itsekin tulee mietittyä mitäs sitä oikein sai aikaiseksi tänä vuonna. Urheilun osalta oma iso juttu oli tuo Kiskon perusmatka. Olin ekaa kertaa perusmatkalla ja se oli kyllä itselle isompi juttu kuin kaksi puolimaratonia mitä tuli juostua myös viime kesänä ja syksynä. Toinen merkittävä asia on Vihti Triathlon joka on nyt nähnyt päivän valon ja menee eteenpäin kokoajan. Sen ympärillä ollut kuhina on ollut todella positiivista, todella monesta suunnasta on tullut kiinnostusta ja ajatuksia, välilllä olen ollut jopa pikkuisen häkeltynyt kaikesta huomiosta mitä tuo uuden karhea seura on saanut osakseen. Toki on hieno asia, että on pörinää ympärillä.

Yritän pitää ajatukset tässä blogissa vain urheilussa ja triathlonissa, siksi en nyt jaa vuoden kohokohtia perheen sisällä, enkä myöskään töiden osalta tässä käy läpi isoja juttuja. 

Onni on ollut tänä vuonna myös se, että loukkaantumisilta olen välttynyt lähes kokonaan. Vaikkakin Helsinki city Triathlonissa pyörällä kolaroin aidan kanssa, tuossa kisassa niitä "pikku" vaivoja tuli muuten vähän enemmänkin. Iso varpaan kynsi on edelleen toipumassa tuosta elokuisesta kompuroinnista stadikan katsomossa. 

Iloa on tuonut omaan tekemiseen tänä vuonna uinnissa kehittyminen. Alkaa veto löytymään ja se hankala keskikroppakin on alkanut pikku hiljaa tulemaan esiin, myös positiivisessa mielessä. 

Tämä vuosi on tuonut tavallaan sen, että koen nykyisin kuuluvani suomalaiseen "Triathlon yhteisöön" olen saanut kavereita harrastuksen parista. Jarmo Hastin triathlon leiri oli tässä isona tekijänä. Leiri oli loistava ja siitä oon saanut paljon ideoita omaan treenaamiseen. Ystävyyteni Juhan kanssa on syntynyt myös tänä vuonna, aiemmin vain vaimomme tunsivat toisensa, nyt myös me miehet. Juhan kanssa tuota seuraakin luotsataan eteenpäin. Juhan kautta on tullut myös hieno kohtaaminen kahvakuulan kanssa. Yllättävän mielekästä touhua tuo kuulan nostaminen suorille käsille.
 

Nyt tässä ihan vuoden lopulla olen rohkaistunut monen asian suhteen ja tavallaan omat kynnykset tiettyjen asioiden suhteen on madaltunut todella paljon. Yksi isoin näistä on uskallus osallistua täysin uuden tyyppisiin tapahtumiin. Nytkin mielessä on kirkkaana päivämäärä 18.1.2014 ja uintikisat. Vuosi sitten tuo kynnys tuonne lähtemiseen oli niin korkea, ettei asiasta voinut edes puhua. Tänään tilanne on toinen, yritän kannustaa muitakin ylittämään oman mielen kynnyksiä ja kokeilemaan uusia asioita. 
Ainoa asia mikä tässä varjostaa omaa hyvää mieltä on se, että tuon uuden pyörän tilaaminen on astetta hankalempaa ollut kuin olin kuvitellut. Jotain teknisiä ongelmia on ollut asian suhteen, rahat meni perille hienosti, mutta tilaus eksyi internetin valtateilla ja sitten eivät ilmeisesti pystyneet kirjaamaan manuaalisesti tilausta ja tullutta rahaa keskenään, ja lähettivät sitten takaisin tuon maksun. kokeilen tilata sitten uudestaan kun tuo suoritus on tullut takaisin.


Mutta nyt hiljenee tämä äijä hetkeksi. Aion viettää rauhallisen joulun, toki treenit jatkuu mutta seuraava blogi tulee vasta ensi vuoden puolella. 


Rauhallista joulua ja leppoisaa uutta vuotta kaikille!
-Salkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti