Uusi blogi osoite!

Uusi blogi osoite!
Blogi on muuttanut!

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kiskon Triathlon

No niin, eka perusmatka paketissa!


Yleisfiilis on tosi hyvä tuosta koitoksesta, mutta puretaan taas sitä pikkaisen kokonaisuutena ja osina.

Kokonaisaika: 3:08:46
Uinti: 0:34:08
Pyöräily: 1:25:16
Juoksu: 1:06:51
T1: Ei aikaa?
T2: 0:02:29

Uinti:


Ehkä paras avovesiuinti ikinä! Rytmi pysyi kasassa kokoajan todella hyvin. Kertaakaan ei tarvinnut vetästä rintauinti vetoja! Oma taktiikka uinnissa toimi erinomaisesti. Eka pätkä, uin selkeästi pääryhmän vasemmalla puolella poijulle asti. Tämän jälkeen uin pääryhmän oikealla puolella koko matkan, aina seuraavalle poijulle asti. Siellä jatkoin samalla ajatuksella, koko porukan oikealla puolella. Okei, mun uinti matka oli ehkä hieman pidempi kuin merkattu reitti, mutta sen ansiosta sain kroolata ihan omassa tahdissa ilman, että kukaan ui niskaan.

Pyöräily:


Tosi kaksijakoinen fiilis. Oma tunne oli se, että meni tosi tahmeasti eikä oikein tullut missään vaiheessa sellaista menemisen meinikiä. Kumminkin sitten kuin näin ajan, olin ihmeissäni! Kuvittelin ensin, että aika painuisi lähelle 1:40:00 Mutta jäikin 15 minuuttia sen alle. Tästä tuli kovasti sellainen fiilis, että ensi kesänä on oltava kevyempi pyörä alla. Sen verran vauhdikkaasti nuo hiilikuituiset kiiturit viuhahti ohi. Kaikki etu mitä sain hyvästä uinnista suli tässä, tai niin luulin silloin.

Juoksu:


Tämä osio on rehellisesti sanottuna se minkä haluisin unohtaa... Jalat olivat kuin lyijyä eikä maistunut  yhtään. Välillä meni kävelyksi ja lopulta molemmat etureidet kramppasi ihan kiinni. Oli pakko pysähtyä hetkeksi siihen. Kanssa kilpailija joka juoksi vastaan huusi kysyen "Tarviitko geeliä?!?" Vastasin "Ei" johon sain sitten vastauksen "Ai, Kramppaa vaan, tsemppiä" Tämä tapahtuma jäi kyllä mieleen ja oli todella hienoa muutenkin juoksu osuudella tuo toisten tsemppaaminen. Iso kiitos tästä kanssakilpailijoille! Ootte hienoa porukkaa!

Summataans yhteen...


Mun taivoitehan oli 3:30:00, ja villein unelma, että pääsisi 3:15:00 ajan tuntumaan. Se, että menin näin kirkkaasti tuon ajan ali oli todella iso ja iloinen yllätys itselleni. Vaikka oli vielä selkeitä ongelmia juoksuosuudella. Ja raskas pyörä alla. Jos tästä jotain päätöksiä vedän, on ne sellaisia, että ensi kesänä on pyörän vaihduttava hiilikuituiseen, tai ylipäätään kevyempään. Toinen on se, että pitää alkaa tekemään tosissaan yhdistelmä harjoituksia. Eritoten Pyöräily/juoksu treeniä on tehtävä aina kun suomessa on vaan kelit kohdillaan.


Muistakaa seurata twitterissä myös! Twitterissä linkki kaikkiin treeneihin jotka tehdään sykemittarilla!

@Triathlonisti

4 kommenttia:

  1. Wohoo! Hyvin meni :) Harmittaa et ite piti jättää väliin...

    VastaaPoista
  2. Onnea suorituksesta. Itsellä myös Kisko oli elämäni ensimmäinen perusmatka ja samalla elämäni ensimmäinen triathlon-matka. Oli hienot kisat ja itselleni jäi myös huippufiilis tapahtumasta.

    VastaaPoista
  3. Mulla tosiaan aikaisemmin ollut alla noita sprinttejä muutama. Nyt alkaa olemaan ajatukset jo ens kesässä, millaista kisakalenteria itselle värkkäisi sinne. Kuten on ajatukset myös tiiviisti alkavassa treenikaudessa. Ajattelin tossa elokuun puolenvälin korvilla aloittaa treenin tulevaa kesää kohti. ;)

    VastaaPoista
  4. Hei! Hieno suoritus! Minua kiinnostaisi kokeilla olympiamatkaa Kiskossa ensi kesänä. Sellainen kysymys, että mennäänkö uintireitti kerran vai kaksi kertaa? (Eli onko reitin pituus 750 m vai 1500 m) Entä meneekö uintireitti rannan suuntaisesti vai poispäin rannasta?

    VastaaPoista